top of page

Sagt af en GPer om branchen holdninger til prostitution

Opdateret: 13. feb. 2020

Sikke det rammer plet,

Som  person  har  jeg  som  udgangspunkt  en  positiv  tilgang  til  andre  mennesker, at  andre  mennesker  kun  har  gode  reelle  hensigter, og  når  en  aftale  laves  så holder  man det  aftalte. 

Jeg  kan  mærke  min  tid  hvor  jeg  har  tilbudt  købesex  har  ændret  min  opfattelse  af  mænd  som  benytter  sig af købesex.  

Nogen mænd  som  jeg  har  mødt  og  haft  gode  relationer  til, har  løjet  og  løbet  fra  de  aftaler  vi  har  lavet.  

Mænd  som  jeg  har  mødt  flere  gange  og  som  jeg  har  givet  rabat, har  jeg  kunne  konstatere at  de  kun  har  mødtes  med  mig  fordi  de  fik  rabat.  Jeg  er  tit  blevet  såret, når  jeg  opdager  at  den  relation  som  jeg  troede  der var  blot  var  et  spil  for  at  opnå  nogen  fordele  hos  mig.  Mænd  som  lige  pludselig  tror  at sexen  hos  mig  er  gratis  ect.

(Når  jeg  skriver  såret, så  mener  jeg  blot  såret). Jeg  har  ikke  brug  for  ynk  eller  gode  råd  om  at jeg  bør  stoppe. 

Jeg  vil  egentligt  blot  gøre  opmærksom på at  jeg  har  konstateret  en  bagside  ved  at  tilbyde  købesex, at  jeg  har  svært  ved  at  have  tiltro  til  nye  mænd  når  de retter  henvendelse til mig.  En  side  af  mig  selv  som  jeg  faktisk  ikke  bryder  mig  særligt  meget  om. 

Det  eneste  jeg  egentlig  ønsker  er  at  man  respektere  hinanden og  ovetholder  de  aftaler  som  der  laves.  Er  det  for  mener forlangt?

98 visninger1 kommentar

1 comentario


john Severin
john Severin
26 dic 2019

jeg er rystet, men efter nærmere eftertanke egentlig ikke forbavset, jeg er selv principfast og måske en smule gammeldags hvad den slags ting angår, men for mig er en aftale en aftale, tror desværre det er tiden der er sådan, almindelig pli, høflighed og det at sætte en ære i bla. at overholde aftaler og løfter er ved at være glemte dyder, hvilket for resten er meget pudsigt eller sørgeligt, alt efter hvem man er, for det er jo netop den slags der har gjort od til det vi er i dag.

Me gusta
bottom of page