top of page

   

 Alle mænd skal straks underkaste sig min kontrol, da ingen mænd kan klare sig uden en kvindes kontrol. 
All men shall immediately submit to my control, as no men can do without a woman's command. 
Lad mig sige det med det samme, jeg er en rigtig prinsesse. Smukkere end alt andet og mere fræk og sexet end noget du nogensinde har set. Jeg er vant til at mænd underkaster sig min skønhed og gør alt hvad jeg siger. Så hvis du ønsker min opmærksomhed forventer jeg at du gør som jeg forlanger. Jeg har aldrig mødt en mand der kan stå for min skønhed, og jeg derfor vant til at blive forkælet. Og det er i virkeligheden sådan, at kun meget meget få mænd er lækre nok til at fange min opmærksomhed, resten er nødt til at forkæle mig for blot at blive set.Udover at være en gudeskøn Prinsesse, er mit navn Linda, gudinde Linda. Jeg har altid været mænd overlegen, og jeg ELSKER derfor, at udnytte, misbruge, ydmyge og dominere alle jer taber mænd.Jeg møder ofte mænd der bare er en lille smule nysgerrige og derfor kan de ikke stå for fristelsen og, tror de, kontakter mig derfor med nogle helt ”uskyldige” spørgsmål. Hvad de imidlertid ikke ved er at de, så snart de sender deres besked allerede er fanget i mit net. De tror at de vil kunne modstå fristelsen, men de bliver hurtigt klogere J Og når de først engang har prøvet mig, vil de aldrig undvære mig igen. SÅ vanedannende og ikke mindst farlig er jeg, så spørgsmålet er. Tør du? Kan du modstå fristelsen? Hvis svaret er nej, hvilket det naturligvis er, så forbered dig på en oplevelse mere intens end noget du nogensinde før har oplevet.Jeg tilbyder alt lige fra hård til en mere mild form for begynder dominans. Jeg elsker som sagt at dominere, ydmyge og udnytte små taber slaver, og pt. har jeg slaver jeg tvinger til at klæde sig ud i lingeri, KJOLER, stilletter, lægge makeup og kneppe sig selv med alt lige fra store dildoer til bananer og gulerødder. Jeg har slaver jeg ligegyldig hvilken dag på ugen det er, tvinger til at drikke sig stive og liderlige hvorefter jeg tømmer deres pung(den med PENGE i ;-)). Jeg har slaver jeg tvinger til at ydmyge sig selv offentligt og slaver jeg behandler som den slaverkøter de er, hvorfor de naturligvis tvinges til at bære halsbånd og spise hundemad fra deres madskål J Kun min fantasi sætter grænser, så tør du? Har du hvad der skal til for at være en god slave? Slip din indre slaveluder løs ! 

 

 

Nej her er ikke noget telefonnummer, vi har hvert vores liv som er fyldt med andre aktiviteter. Telefon nr. ved forespørgsel.  Så vi sætter pris på seriøse kontakter. Faktisk har vi begge lysten til jobbene, men vi orker ikke at snakke med alle dem der  ikke er virkeligt interesseret.

Alle aftaler med Fruen kræver aftale helst mindst en dag forinden  og alle indledende forhandlinger foregår med ut. alene og Hjælper Mister X bliver kun konsulteret i tvivlstilfælde. 

For aftaler hvor ut. kommer til dig gælder, at vi kræver et depositum indbetalt forud, dette er en nødvendighed, da man alt for tit bliver brændt, af useriøse mennesker. Når først man har prøvet, at stå med lejede lokaler og ingen kunde eller man er kørt ud til en ikke eksisterende kunde, så lærer man at tage sine forholdsregler ;-)

Inden du skriver til os, så overvej venligst følgende:

 

  • Hvad er det for nogle ting du virkelig gerne vil prøve af? De fleste har det med at lave en meget lang liste, men det er begrænset, hvor meget man kan presse ind på et par timer. Både krop og sjæl skal kunne følge med hos modtageren. Selv de hårdeste masochister, kræver opvarmning og tid til at finde sig selv i situationen.

  • Hvad er det vigtigste for dig, at hun oplever / føler? Vores forberedelse afhænger af, hvad det er for en opgave vi står over for.

  • Hvad skal være det, som du tager med dig fra en sceance? Hvis du ikke har en klar fornemmelse af hvad du søger, så er det næsten umuligt, at give dig DEN

     

     fede oplevelse som du søger. Og hvis du IKKE fortæller os det, så er det umuligt, kan nemlig ikke læse tanker ;-)

Hvis du skal lave en aftale så læg en besked i kommentar feltet 

 privat møde  kan blive muligt,  primært for "faste-trofaste" kunder, hvor kemien er der. 

Da du møder mig privat, så er det ikke et Bordel, derfor er der ingen faste åbnings tider, du skal vente til jeg har tid.  Det er heller ikke alle dage jeg  orker så hvad dag mødet kan ske, vil være helt op til mig og mit program.

bottom of page