Nej her er ikke noget telefonnummer, vi har hvert vores liv som er fyldt med andre aktiviteter. Telefon nr. ved forespørgsel.  Så vi sætter pris på seriøse kontakter. Faktisk har vi begge lysten til jobbene, men vi orker ikke at snakke med alle dem der  ikke er virkeligt interesseret.

Alle aftaler med Fruen kræver aftale helst mindst en dag forinden  og alle indledende forhandlinger foregår med ut. alene og Hjælper Mister X bliver kun konsulteret i tvivlstilfælde. 

For aftaler hvor ut. kommer til dig gælder, at vi kræver et depositum indbetalt forud, dette er en nødvendighed, da man alt for tit bliver brændt, af useriøse mennesker. Når først man har prøvet, at stå med lejede lokaler og ingen kunde eller man er kørt ud til en ikke eksisterende kunde, så lærer man at tage sine forholdsregler ;-)

Inden du skriver til os, så overvej venligst følgende:

 

  • Hvad er det for nogle ting du virkelig gerne vil prøve af? De fleste har det med at lave en meget lang liste, men det er begrænset, hvor meget man kan presse ind på et par timer. Både krop og sjæl skal kunne følge med hos modtageren. Selv de hårdeste masochister, kræver opvarmning og tid til at finde sig selv i situationen.

  • Hvad er det vigtigste for dig, at hun oplever / føler? Vores forberedelse afhænger af, hvad det er for en opgave vi står over for.

  • Hvad skal være det, som du tager med dig fra en sceance? Hvis du ikke har en klar fornemmelse af hvad du søger, så er det næsten umuligt, at give dig DEN

     

     fede oplevelse som du søger. Og hvis du IKKE fortæller os det, så er det umuligt, kan nemlig ikke læse tanker ;-)

Hvis du skal lave en aftale så læg en besked i kommentar feltet 

 privat møde  kan blive muligt,  primært for "faste-trofaste" kunder, hvor kemien er der. 

Da du møder mig privat, så er det ikke et Bordel, derfor er der ingen faste åbnings tider, du skal vente til jeg har tid.  Det er heller ikke alle dage jeg  orker så hvad dag mødet kan ske, vil være helt op til mig og mit program.