top of page
         Alle mænd skal straks underkaste sig min kontrol, da ingen mænd kan klare sig uden en kvindes kontrol. 
All men shall immediately submit to my control, as no men can do without a woman's command. 
Lad mig sige det med det samme, jeg er en rigtig prinsesse. Smukkere end alt andet og mere fræk og sexet end noget du nogensinde har set. Jeg er vant til at mænd underkaster sig min skønhed og gør alt hvad jeg siger. Så hvis du ønsker min opmærksomhed forventer jeg at du gør som jeg forlanger. Jeg har aldrig mødt en mand der kan stå for min skønhed, og jeg derfor vant til at blive forkælet. Og det er i virkeligheden sådan, at kun meget meget få mænd er lækre nok til at fange min opmærksomhed, resten er nødt til at forkæle mig for blot at blive set.Udover at være en gudeskøn Prinsesse, er mit navn Linda, gudinde Linda. Jeg har altid været mænd overlegen, og jeg ELSKER derfor, at udnytte, misbruge, ydmyge og dominere alle jer taber mænd.Jeg møder ofte mænd der bare er en lille smule nysgerrige og derfor kan de ikke stå for fristelsen og, tror de, kontakter mig derfor med nogle helt ”uskyldige” spørgsmål. Hvad de imidlertid ikke ved er at de, så snart de sender deres besked allerede er fanget i mit net. De tror at de vil kunne modstå fristelsen, men de bliver hurtigt klogere J Og når de først engang har prøvet mig, vil de aldrig undvære mig igen. SÅ vanedannende og ikke mindst farlig er jeg, så spørgsmålet er. Tør du? Kan du modstå fristelsen? Hvis svaret er nej, hvilket det naturligvis er, så forbered dig på en oplevelse mere intens end noget du nogensinde før har oplevet.Jeg tilbyder alt lige fra hård til en mere mild form for begynder dominans. Jeg elsker som sagt at dominere, ydmyge og udnytte små taber slaver, og pt. har jeg slaver jeg tvinger til at klæde sig ud i lingeri, KJOLER, stilletter, lægge makeup og kneppe sig selv med alt lige fra store dildoer til bananer og gulerødder. Jeg har slaver jeg ligegyldig hvilken dag på ugen det er, tvinger til at drikke sig stive og liderlige hvorefter jeg tømmer deres pung(den med PENGE i ;-)). Jeg har slaver jeg tvinger til at ydmyge sig selv offentligt og slaver jeg behandler som den slaverkøter de er, hvorfor de naturligvis tvinges til at bære halsbånd og spise hundemad fra deres madskål J Kun min fantasi sætter grænser, så tør du? Har du hvad der skal til for at være en god slave? Slip din indre slaveluder løs ! 
                                                                                 Mødet.........

Slaven havde længtes efter det her. Corona havde udskudt dagen igen og igen. Og selv om mindfuck og afstraffelse var en fast bestanddel af slavens liv, så var det næsten ubærligt at skulle vente med at møde fruen.

Aftalen var klar. Slaven skulle møde iført silketrusser og sorte nylonstrømpebukser under de kedelige cowboybukser. Senest en time før mødetiden skulle slaven spise fire viagrapiller. En var egentlig nok, og på pakken advarede man mod at tage for mange. Men det gav ikke kun en meget hård og stor pik, men osse en næsten orgasmeagtig snurren i kroppen.

Bilen blev parkeret - på vej hen mod døren nød slaven den knitrende fornemmelse af nylon mod huden.

Fruen åbnede døren. Hun var iført 17 cm høje stilletter med skinnende stålhæle, en latexheldragt med hætte, der sluttede hæt om hendes smukke ansigt med den indbydende læbestiftsrøde mund.

Selv om de aldrig havde mødtes i virkeligheden, men kun via telefon var det som om noget særligt klikkede indforstået. Fruen sendte et præcist spark direkte i skridtet på slaven, der tabte luften af smerten, bukkede sammen og da slavens hoved bøjede forover, fulgte fruen op med en flad hånd mod siden af slavens hoved. Flad og flad.. fruen havde iklædt sig sine yndlingshandsker med de mange bittesmå spidse nitter. De afsatte mærker på slavens kind, hvor et par dråber blod varslede hvad der ventede.

Fruen slæbte slaven ind i huset ved hårrødderne. Med stiletterne klemte hun fast om hans hoved og den ene hånd spredte slavens læber. Med den anden hånd hældte hun et hvidt pulver i halsen på slaven, lynede skridtet på sin dragt op og sendte en fokuseret stråle af pis ned i slavens mund. Han forsvandt hurtigt.

Efter nogen tid vågnede han op. Panisk gik det op for ham, at noget var forandret. Helt forandret. Strømpebukserne, sorte og dejligt glinsende havde han stadig på. På fødderne var han nu iklædt smukke sorte superhøje elegante hæle. Fra hoften og op var hans krops mandefo helt forandret - takket være et stramt gummikorset havde han nærmest fået en hvepsetalje. Fruen havde sprøjtet store mængder saltvand i hans balder, der nu var grotesk kuglerunde. Saltvandet havde hun også brugt til hans nosser, som nu var så store at de dårligt kunne ligge i en hånd. Men det passede smukt til den store hårde pik. Slaven var også iført gummibryster - en fast L-skål tyngede og gyngede nu og gav slaven en konkret og vild fornemmelse af forandring. Rundt om halsen havde fruen givet ham en 15 cm bred stålring om halsen, mens hovedet var pakket ind i en stram maske der kun havde et hul til munden, ingen øjne eller næsebor. Kombineret med stoffernes virkning gav det ham en vejrtrækning på kanten af hyperventilering.

Halsringen havde en kraftig karabinhage, som fruen nu forbandt med en stærk tyk nylonsnor. Samtidig gav hun slaven manchetter på begge håndled og spændte dem ud til siderne. 

Pludselig mærkede slaven et ryk. Et ryk i halsringen så den pressede sig op under hagen. En snurrede lyd afslørede det. Fruen havde spændt slaven op i en slags stålgalge. Spændt ud og hejst op. Slaven var nu så højt oppe at fruen kunne gå i gang med sine sounds. Først en lille smal og kort, som hun førte op i urinrøret. Samtidig begyndte hun at slå på de tunge nosser med sine pighandsker.. det føltes som om hun ville slå så hårdt at de ville falde af eller eksplodere som en ballon.

Efter lidt tid tog hun den lille sound ud. Du kan vist godt klare den sjove, grinede hun frækt.

En stålsound med fem cm i diameter blev nu skubbet op i urinrøret. Det føltes som om den blev ved og ved… da den var helt oppe i pikken, begyndte fruen at dreje på enden, så den udvidede sig. Så kunne hun føre et kateter op .. jaja, slaven tror han skal pisse.. næhnej, jeg skal pisse! Den anden af kateteret endte i en stor gummitragt, hvor fruen nu spulede sit varm pis ned igennem. Efter et par sekunder ramte strålen slavens pik og fortsatte op i hans underliv. Det spændte helt vildt.. dunkede.

Fruen gik om på den anden side af korset - fandt en lang tyk buttplug og skubbede den uden varsel i slavens røv. Den gik langt langt op. Men så gik fruen i gang med pumpen. Detvar en oppustelig buttplug! Den fyldte røven helt ud, nærmest som om det hele skulle sprænge..

Man kunne se den store sound under maveskindet, fruen kørte sin pighandske hen over kødet og efterlod blodige huller .. 

pludselig proppede hun kateteret ind i det hul der var slavens mund. Satte et gummimundstykke på.

Så! Pis nu! Kom med det! Drik! Slavesvin! Og slavens - og fruens - pis kom nu i kaskader i slavens mund.

Imens begyndte fruen at bruge den hængende slave som boksebold. Først sviende tjat, siden dybe stød. Igen. Igen. Igen. Mod det viljeløse kød, der hang der. Berøvet personlighed.

 
 
 
 
                                                                   Overlevelses lejr hos Domme:     
han.. nå ja, det var det jo ikke længere, berøvet manddommen og med kroppen ommodelleret.. slavekvinden flyttede ind hos Domme. Eller rettere: flyttede ud i det vinduesløse skur, som Domme ellers brugte til besøgende slaver. Her kunne de køle af og gysende frygte, hvad Dommes næste træk ville være.
Nu blev skuret indrettet til Slavekvinden. Gulvet er beklædt med gummi, væggene med stål. Intet lys trænger ind, og da Domme de første dage ikke tillod Slavekvinde at komme ud, mistede hun efterhånden orienteringen. I skuret var ingen stol, hun kunne hvile på. Kun en træhest af stål, hvor ryggen var skarp som en kniv.. slavekvinde kunne ikke komme af sit tøj eller tage de høje hæle af. Alt var fastgjort, så hun måtte gå rundt og rundt.. til det føltes som om de sylespidse hæle borede sig op gennem fødderne. To gange om dagen blev der hamret på skurets udvendige væg, så alt rystede. Det var signalet til at sætte sig på hug foran den lem i døren der var livlinen til verden. Når lemmen gik op kom Dommes sømbeslåede handskehænder ind og tog hårdt fat om gasmasken. Hun satte slangen på, tændte for lattergassen, skruede helt op, så slavekvinde næsten ikke kunne stå på hug. Efter lidt tid, når Domme var sikker på, at lattergassen virkede, gik døren op.. hun trådte ind i det halvmørke rum, rullede slavekvindes gasmaske af og proppede den håndfuld piller hun havde med ind i munden på slavekvinde .. rakte ud efter haveslangen og førte den ind i munden.. skruede op.. lod vandet rinde ind, til hun var sikker på at pillerne var skyllet ned. Og pressede slangen længere ned i halsen på slavekvinde. Skruede helt op for vandet, mens hun fandt en ganske almindelig frostpose, otte liters, i stærk plast .. og sekundet før vand og bræk kom væltende op fra svælget af slavekvinde, pressede hun posen ned over hendes gummihoved, der nærmest forsvandt i kaskaderne af bræk.. Domme åbnede hurtigt den brede stålhalsring og gjorde den to huller strammere, så halsen nærmest blev presset ud på begge sider af den. De højlydte våde klaskelyde, når domme ramte slavekvinden med sine sømhandsker overdøvede let slavekvindens skrig, for hun havde stort set ikke luft til at give dem lyd.. domme flåede posen itu og løsnede igen metalringen sekunder før slavekvinden besvimede.. hun spulede hendes gummiansigt rent. Og monterede gasmasken igen. Og forsvandt inden slavekvinden kom helt til sig selv.
Sådan gik det en uge. Ingen mad, kun mda. Og de uundværlige hormoner. Slavekvinde var nu blevet så slank, at gummikorsettet ikke længere var stramt nok. Så Domme monterede et endnu strammere læderkorset uden på. Til gengæld førte hun pumpen ned til balderne igen og gjorde slavekvindes røv nærmest grotesk stor og kuglerundt. Efter den første uge begyndte Domme at træne med hende..
Først røvpul. Domme kunne have startet blidt, men pressede slavekvinde hårdt mod træhesten og bandt hendes strømpeben til hestens stålben. Og jog så ellers hendes gummihestepik op i røven på slavekvinden. Der skal jo være plads til..  meget.. grinede hun.. blodet piblede ud af røvhullet, der nærmest hang i laser efter en ordentlig omgang hestepik..domme tog slangen og spulede først gummibalderne fri for blod - og stak den så op i røven, længere og længere, indtil der næsten var forsvundet en halv meter gummislange.. huntændte for vandet igen - fuld skrue og det pressede mod gummikroppen - indefra.. med et voldsomt ryk som næsten et svirp med en pisk hevDomme slangen ud.. da hun havde slukket for vandet fandt hun sin gummifistingsarm og pressede den op i slavekvindes røv.. så langt op at den næsten forsvandt oppe i røven.. domme pressede, hev den næsten ud, pressede den op så hun ikke kunne se den for de to kuglerunde balder.. det fortsatte længe.. mindst et kvarter fistede Domme slavekvinden.. nå, det var godt at mærke der er hul igennem, hahaha. Nu spænder jeg dig fri.. jeg tror ikke du løber nogen steder.. hæhæ..  så, sæt dig overskrævs på hesten.. slavekvinden kravlede vaklende op på den stålblanke træhest.. det var som om hun blev savet over i to… Domme spændte to 30 kilos kugler på remme om slavekvindens ankler, så hun blev presset endnu mere ned på den knivskarpe ryg..  Domme satte kuglerne i svingninger.. det sortnede for den i forvejen dybt dopede slavekvinde….
Da hun vågnede op, var hun ikke længere i skuret, men i Dommes paradis. Spejle overalt. Lyst. Og udstyr overalt.
Godt, du er hel igen. Du måtte sgu syes med otte sting.. jeg er bange for at jeg var grundig.. Jeg syede vist dit røvhul helt sammen..ups, sagde Domme grinende. 
Nå, nu kan du godt komme op og i gang. Gå rundt, svans for mig, slavesvin. 
Domina.
Dominans.
Han kunne ikke rumme andet i hovedet. Hver dag i en måned spiste han tre små blå piller, der gjorde hans ellers lille latterlige pik stenhård. I sit liv havde han kæmpet for den pik. Kvinderne kunne godt lide hans venlige væsen. Men inderst inde vidste han godt, hvor rejsen endte. Når de var havnet i sengen og hans pik ikke ville noget som helst. 
Han var nærmest kommet til at hade den pik. Og dermed også sig selv. Pillerne hjalp. Pikken blev hård og han nød fornemmelsen af at det altid strammede i bukserne… det spændte og dunkede så meget i pikken at det gjorde ondt når han gik og pikhovedet gned sig mod underbukserne. 
Nu var den stiv hele tiden. Men der skete samtidig en forvandling med ham. Han fik ikke lyst til sex med en kvinde, selv om han nok skulle kunne få sig de beundrende blikke, han havde drømt om. Men det var som om han gik ind i sig selv. Han rørte ved sin pik. Gned den, forsøgte at spille den, hvilket ikke var let, når den i forvejen var så hård som beton. Kuglerne var små og slatne; det var som om de ikke var en del af den forandring.. de irriterede ham.. de burde være som oppustede balloner, hvis de skulle passe i forholdet til pikken. 
Hans tanker fokuserede mere og mere på udforskningen af hans krop. Udfordre grænser, ligesom med pikken. Hans fingre gik på opdagelse bagi i, først en finger, så flere, indtil det meste af hånden fyldte røvhullet ud. Han pressede og med hånden ud kom en stor fast lort, som han uden at tænke over det førte op til munden og pressede ind. Han gumlede på den, den fyldte det meste af munden og han var selv forbløffet over reaktionen. Det føltes ikke ækelt, nærmere godt. At udsætte sig selv for det løftede trangen til at gå videre..
… luft!
Han tog en frysepose, der er lavet af ret stærkt plast. En otte liters pose skønnede han var nok. Trak den ned over hovedet, den skulle presses forsigtigt ned for ikke at sprække, men den strammede hans hoved sammen, hjertet dunkede af ophidselse, kunne han mærke; nu var den nede over øjnene, det meste af ørerne og næsen. Han havde taget to stykker reb med, det ene bandt han rundt om munden som en knebel, stadig med lorten i munden, som nu lagde sig rundt om rebet, det andet stykke gemte han, mens han pressede posen længere ned, over hele næsen, hvor vejrtrækningen nu begyndte at blive tungere.. ned over munden, hvor savlet og lorten klæbede på indersiden af plasten. Posen var lang nok til at dække ned over halsen, og han tog nu, famlende fordi han ikke kunne se det, det andet reb og smørrede om det nederste af posen, strammede til og gik rundt som en zombie, hele tiden på kanten af at hyperventilere.. uden at vide hvorfor strakte han fødderne så han gik som på høje hæle.. fornemmelsen af at gå sådan var provokerende majestætisk.. han mærkede på sin stenhårde pik, der aldrig - aldrig nogensinde - var kommet uden hjælp af hans hånd. Han slap den dunkende pik og kom i en eksplosiv sprøjtende kaskade af tyk, slibrig sperm, der landede på gulvet.. han lagde sig på gispende efter vejret og rullede sit plasticovertrukne ansigt i søen af sperm. Han lå der - i sin egen svinesti og vidste det: dette var vejen. Han ville bruges ultimativt. Og han vidste hvem han ville lægge alle sine drømme frem for og overlade dem til. Domme Dark skulle gøre hans drømme virkelige. Og hun skulle tvinge ham, tæske ham, malke ham, svine ham videre til et ultimativt punkt. Han var parat til at overlade ikke kun sin krop, men også sit sind til hende…
Han stod foran hendes dør. Parat til .. ja, overgivelse.
Døren gik op. Domme, klædt i sort gummi og superhøje spidse hæle. Tog hårdt far i ham, hev ham ind i huset. Døren knaldet i. Fanget.
Han var ør af ophidselse. Alt dirrede i ham. Den intensive brug - ja, misbrug, afhængighed - af viagra gjorde ham omtumlet. Domme tog en en bred metalring og spændte den rundt om hans hals, strammede til. Alt sortnede.
Han havde ingen anelse om, hvor lang tid han havde været bevidstløs, men da han vågnede var han i en anden verden. Klædt i en tætsluttende gummiheldragt, suget helt ind til kroppen med vacuum. På hovedet havde han fået en stram gashelmaske.. med to slanger forbundet ud.. ud af den kiste han var blevet lagt i. Den ene slange gik til næsen så han kunne trække vejret, besværet, tungt. Den anden var lukket nu - og ville kun blive lukket op en gang om dagen, hvor en tynd grød af Dommes lort langsomt ville glide ned gennen slangen og ned i hans mund. I lorten ville der være blandet mda i nådige mængder, så viljen blev blæst ud af hans forstand. Dommes plan var klar. Hun ville først og fremmest sulte ham. Han var en lidt for kontortyk mand, og hun ville gerne have en krop, der kunne strammes op, modelleres. I kisten var der en trykmåler, der sørgede for at give mere vaccuum efterhånden som hans krop svandt ind. Dommes kunder bemærkede kisten, men troede hende ikke når hun grinende sagde at der lå en mand i en gummisarkofag derinde. Hør selv, stønnede hun til kunderne og rakte dem madslangen. Hun var fristet af at tvinge dem til at skide ned i slangen, men han måtte ikke få for meget.. så i stedet bad hun kunderne om at pisse ned i slangen, hvorefter de sekunder efter kunne høre en gurglende, slubrende lyd, der havde en sult og en desperation over sig. I de dage elskede Domme at spænde kunder fast på manden oven på kisten og gennempiske dem, så han kunne høre deres jamrende og til sidst klynkende stemme.. 
efter et par uger åbnede hun forsigtigt låget. Han lignede næsten et æbleskrog; kiloene var raslet af ham. Men gummidragten sad stadig helt tæt. Han var som en zombie, da hun fik ham op af kisten. Hun spulede ham fri med koldt vand for de tørrede rester af lort der havde blandet sig med hans bræk når det var blevet for meget.
Hun krængede gummidragten af ham; man kunne se hans ribben. Men pikken stod stadig som et forstenet monument ud fra hans forpinte krop. Nu skulle der gang i nål og tråd.
Domme tog fat i hans små kugler, hev hårdt fat i dem, trak dem om i hans røvhul. En stor nål borede sig gennem først den ene kugle, så den anden og så ind i balderne. Nu var kuglerne væk. Og ville forhindre ham i at kunne skide selv. Den hårde pik trak hårdt, men kunne ikke rykke dem fri. Så syede domme hans fingre sammen, så han ikke længere kunne holde fast om noget.. en kødkrog blev boret ind i den ene brystvorte, endnu en i den anden. Dem kunne man jo altid hænge noget i, eller trække i dem.. 
en barbermaskine fjernede håret på hans hoved, og så gjorde nålen igen sit værk. Ørerne blev syet fast til hovedet, der blev mere kuglerundt på den måde.. så var det næseborenes tur. De blev syet sammen, så alt ilt nu kun kunne komme ind gennem munden. Hun trak hans overlæbe op mod næsen og syede den fast, og trak underlæben ned mod hagen, syede den fast og skabte noget der mest af alt lignede et vanvittigt grin. Han var ikke længere et menneske. Men en genstand. Der kunne bruges. Og ikke mindst - misbruges.
                                               Forvandlingen kastrationen endelig hel kvinde:

 

Dominans var en stor del af hans liv. Siden teenageårene havde han prøvet sig frem. Fandt hurtigt ud af, at det ikke dengang var den fysiske del af dominans, der tændte ham. I provinsens pauvre udvalg af “dominaer” havde han stået der, bundet til et kors, tjattet til med en pisk. Og kedet sig.

Det hjalp den dag, han blev væltet omkuld og trådt på af en dominas sylespidse hæle.. der var noget.. ikke det dybe mærke efter den tynde hæl, smerten forsvandt væsentligt hurtigere end mærket. Men synet af en kvindekrop, der tronede over ham.. og hælene! Han havde ladet sine hænder glide ned ad dominas ben, klædt i glatte, skinnende strømper. Der var noget..

Årene gik, han forsøgte sig længere ud i de psykologiske spil, fandt en domina, der forstod, hvad der skulle til.

Hun pressede ham.. lidt hver gang, han underkastede sig.. en gang drev hun ham ud til noget han aldrig havde troet ville tænde ham. Toiletsex. Ikke kun urin, men også lort. Masser af lort. Han anede ikke hvordan hun gjorde det, men pludselig fandt han sig selv i et vådrum, hvor han først blev tvunget til at skide og proppe sin egen lort i munden. Der efter ligge sig ned og modtage dominas lort. Ud over hele ansigtet, i munden, hele munden fuld. Domina trak derefter en gasmaske over hans hovede og kontrollerede hans åndedræt der var besværet, både på grund af at munden var stoppet ud med lort og fordi domina havde et ret godt blik for hvor lang tid hun kunne berøve ham ilt… den gasmaske kunne noget.. næste gang tryglede han efter den - men fik at vide, at det kunne han ikke finde ud af.. til gengæld ville hun se ham som kvinde.. som kvinde?! Hvordan? Han var en mand - med de former, som ikke ligefrem er .. kvindelige.. han skulle blive klogere. Han fik et par stramme gummibukser på, der pressede hans egen pik ind mod kroppen og tilgæld fyldte en tyk indvendig gummipik hans røv helt ud. Domina gav ham glatte sorte strømpebukser på, et gummikorset fik strammet kroppen ind de rigtige steder .. og domina stillede til sidst et par sorte høje hæle frem. 15 centimeter høje, helt klassiske hæle, spidse tynde hæle - og det var tydeligt, at domina ikke forventede at slaven ville kunne gå bare tilnærmelsesvist sikkert på de hæle… men - det kunne han! Til hans egen store forbløffelse var det som om han havde prøvet det før.. han gik fejende let og elegant over det let gyngende gulv. Domina faldt lidt ud af rollen og udbrød: det var satans!  Hun satte sig på hug, observerede hans ubesværede gang, og hun begyndte at kæle med sin fisse. Hun blev hurtigt ret ophidset og bad til sidst ham komme hen og sætte sig på hug, hun rejste sig op, så hendes våde fisse var ud for hans hoved.. han slikkede hende det sidste stykke og hun kvitterede med et ordentligt sprøjt ud over hans ansigt og et forløsende støn. Ved de følgende besøg udvidede hun repertoiret og brugte ham som butler, der tog imod når andre mandlige gæster ankom. Hun havde bedt ham om at kæle kvindeligt for dem, iført de høje hæle, korsettet og en stram sort maske.. en dag kom en høj mand med en kæmpe pik, som domina bad ham om at sutte stiv. Han havde aldrig haft de tanker, den lyst. Men igen var det som at åbne en ny verden.. mandens i forvejen store pik blev hård og stor som et rør. Den dunkede og til sidst kom han i en kanonade af sperm i slavens mund. Slaven var som i en anden verden.

Tiden gik - og han mødte Domme. Hendes grænseløse fantasi tiltalte ham og en dag var han ikke i tvivl. Han ville gøre det ultimative. Tage konsekvensen af, hvad der for alvor og mere end noget andet tændte ham seksuelt, og gang på gang bragte ham længere og længere ind i en anden verden, der ikke føltes utryg, bare dejligere og vildere.

Han ville være slavekvinde. Ligne en kvinde. Være en kvinde. Der var ultimativ slave for Domme. Han fortalte det til hende - hun blev meget, meget opstemt og var helt med på planen.

Så kom dagen. Han troppede op ved Dommes dør. Hun åbnede. Tog hårdt fast om hans hals, mens hun trak ham ind i huset. Hun trak en tætsiddende pose over hans hoved..  han mistede bevidstheden..

.. da han vågnede var han nøgen. Lå fastspændt på et stålbord. Domme stod med en burdizzo i hånden. Du skal ikke bruge de to latterlige kugler til noget… væk med dem, grinede hun. Og knækkede dem som nødder.. det gjorde vanvittigt ondt, men sendte ham ind i en drømmeverden.. jeg har givet dig lidt for smerterne, lo hun.. mda… det hele sejlede og føltes som om han sad ved siden af og så hans krop blive til en “hende”. Domme tog en lægtehammer og slog den mod de kvaste nosser, så det nu kun var to døde hudlapper.. hun førte en gummifisse op over hans skød, førte kateder op i hans urinrør. Domme lettede lidt på gummien og hældte tyktflydende lim ned, så gummiet gik i eet med huden.. og derefter tog hun en pumpe der gik ned i gummiet på begge balder. Hun pumpede hans profilløse mandebalder op til to kuglerunde kvindelige samba-balder.. derefter krængede hun en tilsvarende gummioverdel ned over hans torso. Igen lim og nu havde han så to struttende L-skålsgummibryster.. limet tæt til kroppen. Mavestykket var en form for gummikorset, som Domme strammede så hårdt hun kunne.. han fik nærmest hvepsetalje… de tre gummidele blev varmet op og smeltet sammen til eet..

Han kunne høre en summen nærme sig.. dommes barbermaskine tog i fire hurtige strøg det meste af hans hår. Og efterfølgende svitsede hun de sidste hårstumper af med sin cigaret..han var nu helt skaldet, med lidt brandsår på issen efter cigaretten..domme kunne ikke dy sig.. Dommes kvinde skrev hun på hans isse.. inden hun krængede en tætsiddende gummimaske ned over hans kønsløse hoved.. masken sluttede helt tæt, forinden havde domme forberedt den med sin lim.. åbn munden, kommanderede hun og proppede maskens kunstige mund ned i svælget på ham.. læberne var kæmpestore, bløde og røde. Hvis..  nej, når hun skulle give en mand et blowjob ville den indvendige gummimund sørge for at slutte tæt om pikken. Nu rullede Domme de glatte sorte strømpebukser op over hans ben, som hun havde barberet og vokset mens han havde været bevidstløs. Hun fandt en ikke alt for kort stram gumminederdel frem. Nærmest smurte den op over hans nye hofter..og iklædte ham et gennemsigtigt gummislag på overkroppen.. hans fingre havde også fået lange røde negle .. der havde været god tid, mens han var i drømmeland .. og han følte sig stadig i drømmeland, bare vågen.. den fornemmelse.. de tunge tunge bryster..fissen.. katederet der var presset helt i bund i urinrøret. Han glemte nærmest sine nosser.. inden længe vil hans stemme blive endnu et vidnesbyrd om forvandlingen. Mda’en v