IMG_3895.jpg

Hardcore slavekontrakt Oktober 2020

Hardcore slavekontrakt imellem slaveluderen og den nådige Gudinde Linda med det ædle formål at knække slaveluderen både mentalt og fysisk§ 01 – Slaveluderen indvilliger i total underkastelse / afgivelse af sin selvbestemmelsesret på alle områder overfor den knap så nådige Gudinde frivilligt eller ej

§ 02 – Den nådige Gudinde Linda har ret til at tatovere sin "ejendom" slaveluderen, hvor end hun lyster på slaveluderens krop på nær ansigt og hænder indtil slaveluderen går på pension kan dette ændres, men kun hvis slaveluderen er TOTALT underdanig og lydig ellers kan ut hurtig ændre på rammerne, og må ikke nægte ut noget uanset tid, sted eller situation, når tiden er inde varsles slaveluderen ikke det sker bare. I den forbindelse kan ut fastgøre slaveluderen så hårdt at der ikke kan rokkes, med diverse jernkæder som er låst forsvarligt, og der ikke er nogen vej tilbage, og det vil ikke hjælpe, at skrige, stampe for slaveluderen er fixeret alle steder fuldstændig prisgivet og fortabt.  

§ 03 – Slaveluderen erkender hermed, at hendes krop og sjæl, tilhører den nådige Gudinde Linda, og derfor er menstruations opslikning og alt hvad der kommer fra ut en naturlig del af slaveluderens kost samt ikke mindst renslikning efter toiletbesøg
nægtes dette tilfalder en passende straf.den knap så nådige Gudinden udmåler en passende forseelses reprimande samt fysisk / psykisk afstraffelse.

§ 04 – Slaveluderen indvilliger i, efter bedste evne, at behage og tilfredsstille, da hun kun eksisterer for, at opfylde ut`
s lyster og behov og forlange en GPS tracker installeret så den knap så Gudinde til hver en tid kan holde øje med sin ejendom

slaveluderen accepterer enhver afstraffelse, fortjent som ufortjent, som ut. beslutter sig for at tildele.

§ 05 – slaveluderen må aldrig søge sexpartnere eller andre S/M relaterede personer, herunder også professionelle relationer, med mindre andet er aftalt med ut.

§ 06 –  slaveluderen skal til alle tider være uden kønsbehåring.

§ 07 –  slaveluderen skal til alle tider være tilgængelig i g-trusser, med mindre andet er aftalt med ut.

§ 8 –  slaveluderen er ikke tilladt nogen form for onani, med mindre ut befaler det.i den forbindelse kan kønsdelene være låst på ubestemt tid, og kun åbnes efter aftale,

hvis Gudinden bevilger en udløsning.  


§ 9 –  slaveluderen er ikke tilladt nogen form for orgasme, med mindre Gudinden befaler det.

§ 10 – slaveluderen skal efter enhver afstraffelse tydeligt og oprigtigt takke ut.

§ 11 –  slaveluderen skal ved modtagelse af fx slag, lussinger og spytklatter, højlydt og tydeligt tælle fx. slagene. eller  hvad der er nødvendigt såsom sømmes fast i kønsdele
for at makke ret.  

§ 12 – slaveluderen vil ALTID være positiv overfor nye tiltag, som Gudinden udtænker undervejs.

§ 13 – slaveluderen vil blive udsat for renslikning efter toiletbesøg som en  naturlig del af hverdagen.

§ 14 - Slaveluderen skal snarest og ihvertfald senest efter corona krisen have lavet et ekstra hul imellem kødet mellem nosser og røvhul og få sat en ring i, og den ring kan så låses sammen med den slaveluderen har i forvejen, så der ikke kan onaneres mere på samme tid er nøglerne i sikker forvaring hos den knap så nådige Gudinde Linda.Så der vil ikke mere kunne onaneres uden tilladelse herom, når og hvis vil suverænt være op til ut.
§ 15 - Gudinden vil endvidere forbeholde sig retten til, at ejerskabs mærke slaveluderen udover ovenstående ved brændemærkning. Kan ut ikke selv udføre indgrebet forsvarligt kan en mere erfaren komme med indover. Den Nådige Gudinde er med til, at bestemme hvem der lever op til kravene. Udover dette har ut retten til, at bruge videoerne, fotos til egen vindings skyld det være sig i reklame øjemed samt til, at tjene på dem for, at berige den knap så nådige Gudinde, og er det ikke til salg kan det være på nettet til skræk og advarsel.        
 
§ 16 - Udover alle disse tiltag har Gudinden endvidere ret til, at bruge diverse tortur midler såsom strøm, nåle, spark, slag, spanskrør, diverse piske med eller uden strøm evt. dem med søm i, lussinger,alt fra tortur skabet, indespærring i skuret, hvor der ikke er vinduer og kun en dør som låses udefra samt måtte leve af Gudindens efterladenskaber undtaget scat eller noget der kan gøre slaveluderen syg. Tvinges om nødvendigt indtil der makkes ret. Eller i et af burene som kan aflåses.

§ 17 - Slaveluderen skal løbende holde en vis form for kontakt med den knap så nådige. 
Gudinde Linda. Den nådige Gudinde bestemmer hvorledes det skal ske. :

§ 01 – Gudinde Linda accepterer slaveluderen som sin ejendom, og lover at gøre alt for at passe godt på hende og sørge for hendes velbefindende, såfremt hun fortjener det.

§ 02 – Den nådige Gudinde. vil beordre, træne og afstraffe hende som den slaveluder hun er. f.eks. forvente at træne sit hul så denne kan sælges som rigtig slaveluder, når tiden er inde

§ 03 – Gudinde Linda vil som ejer af slaveluderens krop passe så godt på den som muligt, så at den ikke udsættes for nogen form for varig beskadigelse, bortset fra "nødvendige" indgreb såsom fysisk feminisering og diverse tatoveringer, Ejerskabsmærkning alt efter den nådige Gudinde Lindas luner hvis ut ønsker eller kræver det.

§ 04 – Den nådige Gudinde. kan vælge at lade tredje person straffe slaveluderen.

 

Ændring af Kontrakten:

§ 01 – Denne kontrakt kan ikke ændres, medmindre både Gudinde Linda og Gudinde Linda enige.

§ 02 – Hvis kontrakten bliver ændret, skal alle ændringer nedskrives, dateres og underskrives.

 

Opsigelse af Kontrakten:

§ 01 – Gudinde Linda kan til en hver tid, annullere denne kontrakt.

§ 02 – Denne kontrakt kan ikke opsiges, medmindre sygdom, eller Gudinde Linda og Ut. er enige herom.

 Slaveluderens accept:

Jeg har læst og er fuldstændig indforstået med indholdet i denne kontrakt. Jeg indvilger i og accepterer Gudinde Lindas ønske om at eje min krop og sjæl. Jeg forstår, at jeg vil modtage ordrer, blive trænet og afstraffet som den slaveluder jeg er og forbliver. Jeg er klar over, at dette betyder, at jeg skal gøre mit yderste for at leve op til Gudinde Lindas ønsker og behov.

 

Underskrift:_____________________________ Dato:_        __________________

 

Den knap så Nådige Gudinde Lindas accept:

Jeg har læst og fuldstændig forstået denne kontrakt i sin helhed. Jeg acceptere at denne slaveluder, med krop og sjæl, er min ejendom, og at jeg skal gøre alt hvad der står i min magt, for at passe på slaveluderen. Jeg vil sørge for hendes nødvendige trivsel.

Jeg vil afrette, træne, beordre og straffe hende for, at forme hende i mit billede.

Jeg er fuldstændig klar over mit ansvar med det arrangement og lover at ingen unødvendig skade vil blive tilført slaveluderen, sålænge hun er min ejendom, og sålænge hun gør, hvad der bliver sagt.

 

Underskrift:_____________________________ Dato:__        _________________

 

Tillæg:

Jeg, slaveluder beder oprigtigt og uden fordomme om, at Gudinde Linda vil acceptere, at det er min vilje, at underkaste mig og overgive mig i Deres varetægt således, at De guider og bestemmer for mig, hvordan jeg fremover fuldstændig kan efter deres retningslinjer. Gudinde Linda, kun De ved hvad der er bedst for mig.

Som submissiv er opfyldelsen af mine egne lyster, ønsker og behov sammenfaldende med Gudinde Lindas lyster, ønsker og behov. For at effektuere dette, vil Gudinde Linda kunne gøre ubegrænset brug af min krop, uanset tid og sted, foran enhver. At tjene, blive lejet ud som slaveluder eller solgt som samme eller blive brugt, alt efter hvad ut. finder passende.

Jeg tilspørger, om Gudinde Linda vil guide og oplære mig, i enhver seksuel, åndelig, eller offentlig relateret sammenhæng, både sammen med, eller adskilt fra Gudinde Linda, på en sådan vis, at jeg fortsætter med at udvikle mig som slaveluder, hvilket er min endelige skæbne.

Jeg beder om, at Gudinde Linda som min Ejer, vil anvende sine rettigheder; til at præge og forme mig.

Til gengæld for dette, lover jeg:

– At adlyde Gudinde Linda efter mine bedste evner som slaveluder.

– At gøre mit yderste for, at tilsidesætte følelser som skyld og skam, samt alt andet, der måtte forhindre mig i at tjene Gudinde Linda, eller forhindre min submissive side i at vokse.

– Altid at opretholde en åben og ærlig kommunikation.

– At fortælle om mine tanker, følelser, og lyster uden tøven eller skamfuldhed.

– At informere Gudinde Linda om lyster og erkendte behov, i tillid til hendes dømmekraft og viden om, at hun alene vil tage stilling til, om og hvordan, disse skal opfyldes eller ej.

– At bestræbe mig på at bevare et positivt livssyn og have realistiske forventninger og mål.

Min overgivelse som slaveluder er gjort ud fra den viden, at intet af det, der bliver krævet af mig, vil være nok til at tilfredsstille Gudinde Linda. Dette vil på ingen måde vil stå i vejen for, at jeg søger at udnytte mine evner optimalt som SLAVELUDER  

Ønsker tredje person at leje, eller blot benytte sig af en liderlig mær/luder eller slaveluder som mig , skal jeg omgående adlyde, også når Gudinde Linda ønsker at fremvise mine kønsdele med eller uden Chastity.
Hvis min Gudinde ønsker at se bekendtskaber misbruge mig seksuelt, skal jeg være til rådighed, og

omgående sprede ben, således at mine kønsdele/åbninger er til fri afbenyttelse for seksuelt misbrug m.m. disse regler kan fraviges, hvis det står i vejen for slaveluderens arbejde dermed ikke sagt, at det er i orden. I alle tilfælde er det den knap så nådige Gudinde som har det sidste ord.

Denne kontrakt gælder nu og i al evighed. Gudinde Linda kan ændre på eller tilføje nye regler efter humør og lyst og behov indtil slaveluderen er knækket.
             
at slaven kan straffes, hvis Gudinde Linda ikke finder, at slaven lever op til betingelserne i denne kontrakt.

 

Slaveluderen bekendtgører hermed med sin underskrift på ovenstående, at være ved sine fulde fem, og uden påvirkning af euforiserende stoffer, umyndig eller på anden måde være ude af stand til at indgå

denne slavekontrakt. Samt være underlagt TOTALT ejerskab lige så længe den Nådige Gudinde ønsker dette !! 

Nærværende kontrakt skal kun ses som de grundlæggende regler for slave luderen, og den Nådige Gudinde 

kan løbende lave ændringer eller tilføjelser til kontrakten når det er nødvendigt uden forudgående aftale med slaveluderen.  

SvarVideresend

Jeg har været haft ham registreret som min slave siden 2018 (se nederst på siden)

550c1fae-66e8-4e0a-afe0-0827d10676a4.jpg

550c1fae-66e8-4e0a-afe0-0827d10676a4.jpg

deff8fa8-c31e-48b4-a53f-2e10b9619714.jpg

deff8fa8-c31e-48b4-a53f-2e10b9619714.jpg

avatar_1504826641220.jpg

avatar_1504826641220.jpg

IMG_20171002_000026.jpg

IMG_20171002_000026.jpg

photo_1482535248420.jpg

photo_1482535248420.jpg

vibrator in butt.jpg

vibrator in butt.jpg

TimePhoto_20170709_224921.jpg

TimePhoto_20170709_224921.jpg

IMG_20170805_181511.jpg

IMG_20170805_181511.jpg

IMG_20170306_011131.jpg

IMG_20170306_011131.jpg

IMG_20160812_140031.jpg

IMG_20160812_140031.jpg

IMAG0204.jpg

IMAG0204.jpg

IMAG0189.jpg

IMAG0189.jpg

IMAG0203.jpg

IMAG0203.jpg

Bur str

Bur str

Bur str

Bur str

indelukket rejsning

indelukket rejsning

2 vatpinde

2 vatpinde

bur med lås

bur med lås

bundet boller

bundet boller

Urin nederdel

Urin nederdel

anal træning

anal træning

urin boller

urin boller