Her kan du se hvad det vil koste for seancer samt Distance seancer samt effekter hos Fruen Hvis du ikke har mulighed for besøg Distance seancer....det ikke hver dag ut orker så hvad dag vil være op til ut. 

Fruen sidder ikke vagt og foretrækker, at der bookes i god tid så tidsbestilling krævet. . Tidsbestilling samme dag er dog muligt, dog ikke  en garanti. Ukendte/hemmelige numre besvares ikke! 

Det betyder meget for mig at du får en god oplevelse her. Jeg har ingen vagt der banker på døren når vi har 5 minutter tilbage og jeg stiller heller ikke uret der fortæller at nu er tiden gået. Du får selvfølgelig det du betaler for. Bruger vi lidt længere tid, så er det bare det, det er ikke noget jeg går så nøje op i. Vi skal have det hygsomt sammen og når du forlader mit Domicil er det vigtigt for mig at du føler du har fået valuta for pengene. Samtidig ønsker jeg også du skal kunne sige at du har fået dig en oplevelse for livet. 

Her hos mig får du lige præcis det du går efter og jeg ved med sikkerhed at der ikke er nogen af mine gæster der er blevet snydt i tid. Selvfølglig har jeg prøvet at en gæst får udløsning meget hurtig. Hvis det så viser sig at du bare ikke kan holde til mere eller at seksualitets lysten er forsvundet for en tid, så aftaler vi altid en billigere pris til dig næste gang. 

Du vil også med sikkerhed møde en kvinde/Domina der giver alt af sig selv for at vi får det ekstatisk sammen. Altid veloplagt og forberedt til det vi skal lave sammen. Den tid vi bruger på at tale sammen og hvis du evt skal i bad før eller efter, den betaler du selvfølgelig heller ikke mere for. Det kan ske man springer hurtigere eller andet i det tilfælde aftaler vi en lavere pris. 

 Der tilbydes ikke almindelig blid sex tænder ikke Fruen  find et godt bordel ! 

Det kan også ske kommunikationen fejler hvilket er rigtig ærgeligt i det tilfælde kontakt Domme direkte så vi kan finde en mindelig løsning.

 

* Jeg tilbyder ikke 24/7 ophold men kan henvise til de andre Fruer 

Gik lige og kiggede hvad en Domina vil have for et døgn 9800 kr i Sverige et øde sted men alt extra udover 1000 piskeslag koster en masse extra penge oveni i

https://dominakoebenhavn.wixsite.com/domina-hermine/24-timers-slave

 og hun er oveni ligefrem “billig” i forhold til hvad andre danske dominaer vil have for et døgn de vil have 24000 fire tyve tusind måske 20000 tyve tusind Per døgn så hvorfor vil ikke betale  for mine ydelser og min tid PRUTTER OM DET OSV ? tilgengæld tilbydes nedenstående. 

evt. klient igennem mange år der jævnligt har bestilt kan Fruen gøre en undtagelse. Fruen tager stilling til hvem det er. 

Langtidsophold: 

Langtidsbondage 2-7 timer kr. 1200 - 4000 < der vil der være evt. andre slaver der betjenes men Gudinden vil stadig holde skarpt øje med dig evt også mulighed for slavesammenføring der.... 

* En halv time urinleg med afslutning 600 kr

Olie svensk / wellness / afslapnings massage med pervers snak:     500 kr

* G. Punktsudløsning:      600 kr

* En halv time med massage af pik, nosser, baller og inderlår:      700 kr

* En halv time med anale lege, udblokning, fisting etc:      800 kr

*  En halv time blid dominans fetish                                     700 kr

* En time Ble behandling skift af ble m.v.                                                     1000 kr 

 

Distance Seance Din Livline priser via hvilket medie der er aftalt KIK, Facetime, telefon mfl eller fysiske affekter: Kan afhentes på Sjælland efter aftale 

 

* Andre Feticher Scat eller urin på flaske leveres dag til dag ekspress efter aftale med Gudinden,

hvori kan indgå billede - klip af processen efter aftale. fra 700  kr 

 

* Ønske trusse, fodtøj eller andet efter aftale 400 kr

Andre fetishes slave spil, madretter 

 

* Telefonsex eller sms sex:      250 kr

 

* Facetime fra 150 kr

 

* webcam fra 150 kr

 

* Cyber chat dominans 20 min  150 kr

 

* Ønske show Urin leg, Scat, Rollespil såsom politi, sygeplejerske, sekrætær mfl. fra 250 kr

 

Tjek shoppen eller aftal først med Goddess

 

* Tage frække billeder af dig og mig her i Domicilet. Kun i forbindelse med andre ydelser:     er  Gratis ! 

 

Alle Rollespil / Seancer / Dominans, hvor der KUN er dig og mig tilstede:

Hvis du mangler inspiration til hvad vi kan lave, så gå ind på forsiden "Gudinden indvilliger i andre feticher spørg:" - der ligger masser af inspiration. Det hele er sikkert ikke med der. Har du andre ønsker, så er jeg temmelig sikker på jeg kan efterkomme 

anmodningerne. 

Kort besøg ca 40 min:      1000 kr

Langt besøg 5 kvarter:      1500 kr

2 timer:        1800 kr

3 timer:        3000 kr

 

Alle Rollespil / Seancer /Dominans som langtidsophold. Det vil sige der kan komme andre. Det er ikke ensbetydende med at der kommer andre. Der er flere rum i huset her og du vil ikke være sammen med mig hele tiden. Du vil altid være sammen mig mig den føste time og du vil være sammen med mig mere end halvdelen af den tid du køber. Det forholder sig ikke sådan at du kommer til at opholde dig alene det meste af tiden, sådan er det ikke hos mig og det vil også næppe give dig en god oplevelse. Men ved langtidsophold vil du feks komme i slaveskuret hvis der kommer andre.

* 2 timer:      1500

* 3 timer:      2000

* 4 timer:      2500

* 5 timer:      3000

Kom og bliv brugt af Mister X sammen med mig.

Det hænder ret så ofte at jeg har frække transer/piktøser her i huset i længere ophold. 

Prisen for at kommer her for at blive brugt transen sammen med mig er (og jeg mener virkelig bruge og udnytte dig ) 

* En time koster:      1000 kr

* Kneppes  i munden:      500 kr - Hvis tøsen ikke gør det godt nok, så giver du kun 300 kr. (De fleste gør det ikke godt nok til Madame) info kun hvis der er flere tøser tilstede. 

 

De lidt mere specielle seancer:

Jeg tilbyder også Scat fetish bræk mfl.. Her skal du bestille tid i forvejen og meget gerne dagen før. Jeg skal gå og holde mig, og det gør jeg gerne, men jeg vil være sikker på du kommer. 

Seance på 5 kvarter med scat koster fra  1000 - 1800 kr og denne pris er fuldstændig fast.

 

Hvis du feks syntes det kunne være rigtig frækt at komme ud i skoven, ud i byen, på en rasteplads eller måske i sexbutik eller sexkino med mig, så kan vi gøre det hvis du køber langtidsophold. 

Hvis du ønsker at være her i halve eller hele døgn, så aftaler vi en pris. Dette vil så blive i slaveskuret  du kan være min fange der skal i fængsel. Med jævne mellemrum vil du blive taget ud til afhørring i lænker - lige ind til du fortæller mig det jeg vil vide..

Der er også nogen der tænder på at vi mødes evt en aften på rasteplads, kun for tidligere slaver afhængig af hvor langt det er, så aftaler vi prisen forinden. 

Er der andre ting du gerne vil have prisen på, så skriv endelig til mig. 

 

Alt afvaskes afsprittes efter brug så hygiejnen er 100 % i orden.